Buzz Fuzz boeken

Hij begon in 1986 als een swingbeat DJ in Amsterdam. Toen house opkwam ging hij over tot de hardere vorm van house. Hij richtte samen met The Prophet, DJ Gizmo en Dano het legendarische "Dreamteam" op. Zij traden op tijdens de eerste Thunderdome-feesten in Nederland.

Behalve als DJ is Buzz Fuzz natuurlijk ook bekende van zijn vele producties. Een Buzz Fuzz-productie staat voor kwaliteit, vandaar ook zijn vele remixen. Enkele van zijn bekendste nummers zijn "Drop the pressure", "Frequencies", "Jealousy is a MF" en "Dreamgirl". Hij heeft ook zijn eigen platen label, BZRK Records. Hij draait oldschool, hardhouse/ hardstyle en natuurlijk zijn typische eigen stijl hardcore.

Buzz Fuzz boeken

Voor prijzen het inhuren van Buzz Fuzz kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Buzz Fuzz, artiestenburo Buzz Fuzz, boekingen Buzz Fuzz, boekingskantoor Buzz Fuzz, prijs Buzz Fuzz, Buzz Fuzz boeken, Buzz Fuzz huren, Buzz Fuzz inhuren, Buzz Fuzz kosten