Catscan boeken

Beter bekend om zijn krachtige dj sets en live optredens. Het meeste bekend om zijn talent als producer/engineer. Hardcore DJ/ Producer Catscan (Bart Kok) is een leidende kracht in de Nederlandse dancescene. De uitleg is simpel: Catscan produceert zeer vernieuwende muziek; hij flirt met techno, hardhouse, zelfs klassieke en filmmuziek, maar verlaat nooit zijn eigen typische stijl. Een stijl die het best is te omschrijven als intelligent en gemaakt met hart en ziel. Op zijn zeventiende begon Catscan met produceren. Zijn eerste release WOIII (op het ID&T label) werd een instant clubhit en de weg naar een eigen Catscan label was begonnen. Het 'Catscan Ltd. label' werd opgestart bij independent label The Third Movement. Hierop bracht hij klassiekers uit als'Capture in Distress' (Catscan Ltd. 1) en 'The World is Mine' (Catscan Ltd. 4). In 2004 verhuisde Catscan naar ProArtistManagement, hij nam het Catscan Ltd. label met zich mee. De achtste release op het label, 'My Defragmentated Head', werd ondersteund door een freaky videoclip, die vele malen door hele het land uitgezonden is. Catscan heeft zojuist een promotie tour beëindigd voor My Deframentated Head, het album. The Catscan Album Release Tour bracht Bart en zijn beste DJ-vrienden naar verschillende uitverkochte clubs in Nederland en Duitsland.

Het live optreden van Catscan en Dj Deimos maakte elk optreden speciaal, omdat Catscan met de losse componenten van de nummers complete nieuwe remixes op het podium maakte. B art produceert nummers voor elke Thunderdome-, Hardcore to da bone-, Nightmare- en Masters of Hardcore compilatie. Hij componeerde een in- en outtro voor dj Dana’s album ID&T presents DJ Dana. Als Base Alert (met DJ Outblast) produceerde hij floorfillers als Zoo and Oooiijee Oink. Hij heeft tevens een remix gemaakt van Flight by Wire, voor Alkanine 3Db aka Dave Clarke. Als producer/engineer is hij tevens actief om andere artiesten te helpen, zoals Korsakoff, Sidephex, Deimos en Frantic Genetix. DJ Catscan heeft vele grote optredens gehad zoals Thunderdome, Mysteryland, the Hannover Street parade, the Zürich Street parade en samen met the Prodigy opgetreden in Club Starlight (Italy). Vooral in Frankrijk, Duitsland en Engeland wordt hij door DJ’s, publiek en journalisten gerespecteerd om zijn onconventionele en experimentele puurheid. Dit is de reden dat Catscan zijn DJ skills mocht tonen op plaatsen als de legendarische club Tresor (Berlijn) en het bekende Nature One Festival (Duitsland).

Catscan boeken

Voor prijzen het inhuren van Catscan kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Catscan, artiestenburo Catscan, boekingen Catscan, boekingskantoor Catscan, prijs Catscan, Catscan boeken, Catscan huren, Catscan inhuren, Catscan kosten