Chuckie boeken

Artiestennaam: Chuckie
Echte naam: Clyde Sergio Narain
Geboren: 25 Juni 1978 Paramaribo (Suriname)
Woont in: Den Hague
Begonnen in: 1993
Eerste optreden: Voltage (The Hague)
Internationale optredens: overal in Europe, Suriname, Dubai.
Quote: "Music is the language we should all speak…"

Geboren op 25 juni 1978 in Paramaribo (Suriname), groeide Chuckie op in zijn mooie land met alle typen muziek welke later zijn draaistijl hebben beinvloed. In 2004 kreeg hij voor de derde keer in zijn leven een award voor beste urban DJ.

Als een klein mannetje was het zijn liefde voor muziek die hem alle soorten muziek liet waarderen. Van pop tot reggae, van Michael Jackson tot Bob Marley enz. Maar zijn kennis van muziek werd pas echt groot toen hij naar Nederland verhuisde en een nog grote diversiteit aan muziek hoorde.

Na jaren in zijn kamer naar alle soorten muziek te hebben geluisterd die hij verzamelde van tv, radio en vrienden, begon hij zelf ermee te experimenteren.
"Mijn eerste ervaring met het mixen van muziek was het knip- en plakwerk met cassettebandjes…". Hij had een grote liefde voor muziek maar hij wist niet wat hij ermee moest doen. Toen een van zijn beste vrienden begon met DJ-en, werd Chuckie helemaal verliefd op deze kunstsoort, hij was toen 13 jaar oud.
"Het was liefde op het eerste gezicht", zegt Chuckie.

Toen hij ontdekte dat zijn oude versterker 2 bronnen tegelijkertijd toeliet, kon hij het niet meer weerstaan en begon hij te leren om verschillende beats synchroon te laten lopen. Toen zijn moeder zijn eerste mixer voor hem kocht oefende Chuckie dag en nacht, niet realiserend dat hij hier het fundament voor zijn latere succes aan het leggen was.
Met het kleine geld dat hij kon sparen van knippen en zakgeld begon zijn eigen platencollectie op te bouwen. "…soms spendeerde ik mijn maandelijkse busgeld alleen maar om die ene plaat te kopen die ik perse wilde hebben".

Chuckie begon te draaien op alle verjaardagen van zijn vrienden. Maar hij wilde meer.
Hij en zijn broer begonnen met het geven van feesten en vanuit daar werd hij ontdekt door promoters bij wie zijn unieke DJ-stijl opviel.

"Ik ben opgegroeid in Suriname, dat is een mix van alle landen…alle soorten muziek, dat is ook de manier waarop ik een dj-set wil neerzetten
Met bijna elke club in Nederland en een groot aantal clubs in landen als Duitsland, Belgie, Zwitserland, Portugal en Engeland op zijn draailijst, blijft Chuckie al jarenlang "de beste DJ in de scene". Zijn eigen sound maakte hem zelfs een gevestigde naam op wereldwijde dance-events als "Heineken Fast Forward", "Ambassador", "Luxurush" "Dance Valley", "Mysteryland" en "Innercity".

DJ Chuckie boeken op feesten en partijen
Alles dat Chuckie zag, leerde en ervaarde in zijn leven en in de clubscene heeft een grote invloed op zijn manier van DJ-en. Hij mixt alle soorten muziek zoals hiphop, r&b, latin, danceclassics, house, ragga, pop, rock, garage en jungle in een fantastische, energieke mix zonder dat het publiek iets raars merkt.

Vraag een willekeurige promoter in de scene en ze zullen u vertellen: "…Chuckie draait alles!".

Wilt u DJ Chuckie boeken voor uw volgende feest? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Chuckie boeken

Voor prijzen het inhuren van Chuckie kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Chuckie, artiestenburo Chuckie, boekingen Chuckie, boekingskantoor Chuckie, prijs Chuckie, Chuckie boeken, Chuckie huren, Chuckie inhuren, Chuckie kosten