DJ Armin van Buuren boeken

2007
Tijdens de uitreiking van de International Dance Music Awards op de Winter Music Conference in Miami wint Armin van Buuren de hoofdprijs in de categorie Best Radio Mix Show met A State Of Trance. Het album krijgt ook een award in de categorie Best CD Compilation. Hij is vanaf april elke vrijdagavond met zijn radioprogramma A State Of Trance te beluisteren via Slam!FM. Op de dubbele mix-cd A State Of Trance 2007 (mei) staan twee eigen tracks: Miserere en Rush Hour. Net als de editie van 2006 is heeft de ene cd als subtitel On The Beach en de andere In The Club. Op tweede pinksterdag geeft Van Buuren een concert met de klokkenluiders van de Martinitoren in Groningen tijdens het gratis dancefeest armada@groningen op de Grote Markt.

2008
Op 12 januari, tijdens Noorderslag in Groningen, krijgt Armin van Buuren in de Oosterpoort de Popprijs 2007 uitgereikt. De dj/producer kan de prijs (een bedrag van 10.000 Euro en een beeld van Theo Mackaay) zelf niet in ontvangst wegens verplichtingen in Brazilië. De uitreiking wordt door de NOS rechtstreeks op televisie uitgezonden. 19 april presenteert Van Buuren zijn album Imagine met het optreden Armin Only – Imagine voor meer dan 15.000 man in de Jaarbeurs te Utrecht. Imagine is over een periode van twee jaar opgenomen op acht verschillende locaties, van Washington tot Nederland en van Los Angeles tot Ierland. Op de cd staan gastvocalen van o.a. Jacqueline Govaert (Krezip) en Sharon den Adel (Within Temptation). De eerste single van het album is de track Going Wrong met zang van de Brit Chris Jones. Van Buuren werkt mee aan het nummer Going Wrong op het album Songbook van de Duitse producer DJ Shah. Voor het tweede achtereenvolgende jaar eindigt Armin van Buuren op de eerste plaats in de DJ Magazine Top 100 van het Britse dance-blad.

2009
Armin van Buuren is in maart een van de grote winnaars tijdens de uitreiking van de International Dance Music Awards in Miami, de grootse dance-conferentie ter wereld. De Nederlandse DJ wint in de categorieën Best Progressive House/Trance Track (voor het nummer In And Out Of Love met Within Temptation-zangeres Sharon den Adel), Best European DJ, Best Radio Mix Show en Best Music Video (ook voor In And Out Of Love). Het label Armada Music, waarvan Van Buuren mede-eigenaar is, wint een award voor Best Global Record Label. Twee weken voordat de mix-cd A State Of Trance 2009 album in de winkels ligt, belandt de exclusieve prerelease binnen 24 uur op de eerste plaats in de iTunes Dance chart van onder anderen Nederland, Canada, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten. Voor derde achtereenvolgende jaar staat Armin van Buuren op de eerste plaats van de toonaangevende populariteitspoll van het blad DJ Magazine. Volgens de berekeningen van het internetonderzoeksbedrijf streamCerf staat de producer dit jaar op nummer 6 in de Top 10 van meest gedraaide artiesten op internetradio.

DJ Armin van Buuren boeken

Voor prijzen het inhuren van DJ Armin van Buuren kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau DJ Armin van Buuren, artiestenburo DJ Armin van Buuren, boekingen DJ Armin van Buuren, boekingskantoor DJ Armin van Buuren, prijs DJ Armin van Buuren, DJ Armin van Buuren boeken, DJ Armin van Buuren huren, DJ Armin van Buuren inhuren, DJ Armin van Buuren kosten