DJ Dennis boeken

Al vele jaren is Dennis van der Geest een graag geziene gast op de meest uiteenlopende dance feesten waar hij als DJ een meer dan goede reputatie heeft opgebouwd. Naast gastoptredens initieerde hij ook meerdere zeer exclusieve en drukbezochte feesten die uitermate succesvol zijn ontvangen. Muziek en zijn werkzaamheden als DJ zijn een grote passie, iets wat hem onderscheidt van andere topsporters en vaak in de media brengt. Bedrijfsevenementen worden anders door muzikale “omlijsting”. DJ Dennis van der Geest zijn repertoire keuze is het beste te omschrijven als trendy en uiterst dansbare groovy house en kenmerkt zich verder door drums en vocalen. Eventuele uitstapjes naar ‘gouwe ouwe’ disco worden niet geschuwd wanneer de sfeer daar aanleiding toe geeft. Kortom een repertoire dat toegankelijk is voor een breed publiek dat zin heeft in een goed feest.

De media hebben het DJ talent van judoka Dennis van der Geest inmiddels ook ontdekt. Met een column in de veelgelezen ochtendkrant “De Spits” tipt Dennis wekelijks miljoenen treinreizigers over de hotste dance feesten en geeft hij recensies van de leukste party’s.

Het boeken van DJ Dennis van der Geest verzekert u van een spectaculaire en spetterende avond.

DJ Dennis boeken

Voor prijzen het inhuren van DJ Dennis kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau DJ Dennis, artiestenburo DJ Dennis, boekingen DJ Dennis, boekingskantoor DJ Dennis, prijs DJ Dennis, DJ Dennis boeken, DJ Dennis huren, DJ Dennis inhuren, DJ Dennis kosten