DJ Eric van Kleef boeken

Zijn eerste professionele stappen in radioland maakt Eric van Kleef in het oosten van het land, bij HOT Radio maar zijn professionele carrière gaat pas echt als een speer als hij een contract tekent bij ID&T. Eric presenteert hier bijna 2 jaar het roemruchte dance programma Studio 54 dat prime time wordt uitgezonden op ID&T radio. Na de overname van ID&T verhuisd Eric mee naar het jongerenstation Slam!FM Eric praat elk weekend de lekkerste dance aan elkaar. Hij draait de allernieuwste platen en presenteert zijn radioshow samen met nationale en internationale top deejays. Zijn programma Clubbin wordt uitgezonden op vrijdag en zaterdagavond van 20.00 tot 02.00 op Slam!FM!

Eric van Kleef is momenteel één van de meest gevraagde DJ’s van Nederland! Hij treedt regelmatig op in de grote discotheken en op nationale en internationale festivals. Deze optredens maken hem een van de snelst groeiende DJ’s van Nederland! Zomer 2007 was hij o.a. resident van Beachclub Vroeger in Bloemendaal en deed succesvolle optredens op o.a. Dance Valley het bekende Matrixx festival Emporium!

DJ Eric van Kleef boeken

Voor prijzen het inhuren van DJ Eric van Kleef kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau DJ Eric van Kleef, artiestenburo DJ Eric van Kleef, boekingen DJ Eric van Kleef, boekingskantoor DJ Eric van Kleef, prijs DJ Eric van Kleef, DJ Eric van Kleef boeken, DJ Eric van Kleef huren, DJ Eric van Kleef inhuren, DJ Eric van Kleef kosten