DJ Evil Activities boeken

Hij treedt op als DJ, en behoort daarin tot de top van de hardcorescene. Evil Activities is inmiddels vele jaren actief in de hardcorewereld. In relatief korte tijd heeft hij zich dubbel en dwars bewezen. Aan het begin van zijn carrière (1999) produceerde hij vier sterke nummers, waaronder "Darkness at moon" en "What's inside me". Hij werd toen ontdekt door Paul Elstak op Rotterdam Records.

Evil Activities staat nu onder contract bij Neophyte's label Neophyte Records, waar Kelly veel waardering geniet. Hij bracht diverse succesvolle platen uit die op alle vooraanstaande hardcore-compilaties stonden. In 2003 brengt hij een album uit, genaamd "Dedicated". In 2004 maakt hij met Neophyte de krakers "Alles Kapot" en "One of these days".

In 2005 scoort Evil Activities met de EP "Back on track". Ook scoort hij samen met DJ Panic de hit "Never Fall Asleep", het thema van het Nightmare in Rotterdam feest.

Met de perfecte combinatie van skills en energie gaat Evil Activites op het podium 'all the way' om het echte hardcore gevoel te vertegenwoordigen!

Get ready for some evil activities…

DJ Evil Activities boeken

Voor prijzen het inhuren van DJ Evil Activities kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau DJ Evil Activities, artiestenburo DJ Evil Activities, boekingen DJ Evil Activities, boekingskantoor DJ Evil Activities, prijs DJ Evil Activities, DJ Evil Activities boeken, DJ Evil Activities huren, DJ Evil Activities inhuren, DJ Evil Activities kosten