DJ Headhunterz boeken

Hij is een van de grote hardstyle namen op het label van The Prophet; Scantraxx.

De vroege twintiger heeft er in feite een heel muziekleven opzitten, want hij begeeft zich als 9-jarige jochie al in de muziekwereld. In de periode dat zijn leeftijdgenoten nog met knikkers spelen, zingt Willem in een professioneel kinderkoor, neemt hij cd's op en spreekt hij stemmen in voor films.

De opgedane studio-ervaring zal hem later goed van pas komen, hoewel de harde scene voor het eerst van hem hoort middels een dj-set tijdens DefQon1. Het is ene Prophet die de studioskills van Headhunterz in een vroeg stadium opmerkt – Reebergen is op dat moment net gedebuteerd als producer Nasty D-Tuners – waarna er een aantal uitstekend ontvangen platen op het grote Scantraxx verschijnt. Inmiddels scoorde hij volop hits en staat hij als gevestigde naam op alle grote feesten.

DJ Headhunterz boeken

Voor prijzen het inhuren van DJ Headhunterz kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau DJ Headhunterz, artiestenburo DJ Headhunterz, boekingen DJ Headhunterz, boekingskantoor DJ Headhunterz, prijs DJ Headhunterz, DJ Headhunterz boeken, DJ Headhunterz huren, DJ Headhunterz inhuren, DJ Headhunterz kosten