DJ John Marks boeken

Na zo'n 125 top 100 noteringen en 7 top 10 hits voor anderen te hebben geproduceerd, besluit deze muzikale duizendpoot begin 2004 om zelf in het voetlicht te treden.

Als DJ John Marks is hij in korte tijd uitgegroeid tot een veel gevraagd fenomeen in de binnen en buitenlandse clubscène. De muziekstijl van John Marks kan omschreven worden als Club/ Trance. Zijn debuut single "Tracking" met bijbehorende videoclip wordt reeds weken voor de release datum tot Dance Alert bij The Box gebombardeerd. Naast het bereiken van een riante positie in de Mega Top 100, staat "Tracking" geruime tijd op de playlists van Radio 538 en TMF.

De opvolger "Don't stop" wordt ondersteund door een spectaculaire videoclip die is opgenomen in Turkije. Uniek detail is dat vrijwel alle 12 provinciale winnaressen incl. Miss Nederland een rol in deze clip vertolken. "Don't stop" staat geruime tijd op de rotatielijsten van stations als TMF, The Box en Radio 538 en weet een riante positie in de Mega Top 100 te bereiken.

Met de 3e single "Update" keert John Marks terug naar zijn roots, de vertrouwde "Tracking drive" is back! "Update" gaat veel verder dan zijn voorgangers en wordt zowel Dancesmash (Radio 538) als Grandslam (SlamFM).
"Update" bereikt zeer hoge posities in diverse internationale dancelijsten. De track wordt nog steeds door menig Club DJ gebruikt als de major floorfiller.

De 4e single "Do it again" bevat een remix van Ron van den Beuken en is hierdoor met name een groot succes in de vinyl markt. In de bijbehorende videoclip wordt John Marks vergezeld door alle Miss Universe 2005 kandidaten!
"Do it again" heeft John Marks tevens internationaal op de kaart gezet.

In 2006 is John Marks verantwoordelijk voor een aantal internationale hits die hij voor en met anderen produceert. Samen met Roy Gates produceert hij de succesvolle vinyl track "New life" en met het bekende Poolse DJ duo Kalwi and Remi produceert hij "Revolution" wat tevens als anthem van het gelijknamige Poolse Dance Event (vergelijkbaar met Sensation) wordt gebruikt.

Na vele optredens in het buitenland en veelvuldig voor derden te hebben geproduceerd, vindt hij het tijd voor alweer zijn 5e single/ vinyl "Carnival". Deze super vette floorfiller brengt John Marks terug waar hij hoort; aan de top van de hitlijsten: Top 100 – #20, Top 40 – #21, Mega Dance Top 30 – #1, Fresh 40 – #2 en #1 in de meeste download charts. Nog nooit heeft een John Marks single zo lang in de hitlijsten en op playlists van Radio 538 en Slam!FM gestaan als "Carnival".

2007 start John Marks met een krankzinnig goede plaat. "Insanity" heeft alle ingrediënten van "Update" & "Carnival" maar is nog meer uplifting en nog meer een floorfiller dan alles wat John Marks tot nu toe heeft geproduceerd. De single/ vinyl "Insanity" bevat naast diverse remixen tevens een Milo.nl vs. CJ Stone remix! De single wordt gemaakt op Radio 538 in het programma Maak 't of Kraak 't met 78,8%. De plaat wordt ook Dancesmash op Radio 538, Grandslam op Slam!Fm en de track bereikt ook nog een hoge positie in de top 40. Het jaar 2007 is het jaar van John Marks, de verwachtingen zijn hooggespannen.

DJ John Marks boeken

Voor prijzen het inhuren van DJ John Marks kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau DJ John Marks, artiestenburo DJ John Marks, boekingen DJ John Marks, boekingskantoor DJ John Marks, prijs DJ John Marks, DJ John Marks boeken, DJ John Marks huren, DJ John Marks inhuren, DJ John Marks kosten