DJ Kelly Pfaff boeken

In België staat Kelly Pfaff inmiddels bekend als DJ en is zij een gevestigde naam in de dancescene. Zo stond zij eerder in het voorprogramma van onder meer DJ Tiesto. Nu is Nederland aan de beurt.

Nederland zal kennis maken met een flamboyante DJ die staat voor een krachtige mix van commerciële R&B, dance en house. Vanaf december 2010 start Kelly met een eigen internationale promotietour, waarbij zij gedurende twee maanden ook de Nederlandse discotheken zal aandoen en entertainen met een krachtige mix van commerciële R&B, dance en house.

Met Kelly Pfaff garandeert u zich van, behalve een wonderschone verschijning achter 'the booth', van een Belgisch Nederlandse persoonlijkheid/deejay die met haar uitstraling en haar muziek u en uw bezoekers weet te veroveren!

DJ Kelly Pfaff boeken

Voor prijzen het inhuren van DJ Kelly Pfaff kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau DJ Kelly Pfaff, artiestenburo DJ Kelly Pfaff, boekingen DJ Kelly Pfaff, boekingskantoor DJ Kelly Pfaff, prijs DJ Kelly Pfaff, DJ Kelly Pfaff boeken, DJ Kelly Pfaff huren, DJ Kelly Pfaff inhuren, DJ Kelly Pfaff kosten