DJ Marco V boeken

Het verhaal van deze DJ begint in 1967. In dat jaar wordt Marco Verkuylen geboren. Na een normale jeugd begint hij op 14-jarige leeftijd met het draaien van plaatjes. Als drie jaar later de pitch-control geïntroduceerd wordt is Marco de eerste die ermee experimenteert

Hoewel Marco van jongs af aan zeer verdienstelijk draait duurt het toch nog een tijd voordat hij er zijn brood mee kan verdienen. Dit komt doordat hij uit een provinciestadje komt en te ver van de grote clubs af zit. Maar in 1996 lacht het geluk hem toe. Hij wordt gevraagd om resident-DJ te worden bij een grote club in Eindhoven. Hij grijpt deze kans met beide handen aan en laat zien wat hij kan. Hij bewijst dat hij met recht tot de beste DJ's van ons land gerekend mag worden.

Hij ontmoet Benjamin Bates en samen brengen ze een aantal succesvolle hits uit, waaronder Southside Spinners en "Luvstruck". Hun 'sound' werd binnen korte tijd zeer populair en Marco V., zoals hij zichzelf dan noemt, wordt gevraagd voor grote dance events zoals Innercity en Sensations.

Marco V. wordt als de volgende grote DJ uit Nederland gezien en staat op het punt om wereldwijd door te breken. Zijn 'sound' kan het best beschreven worden als een mix van het Engelse "Wet 'n Hard" en de "V sound", zoals het Nederlandse dancepubliek het noemt. Na de hit "Godd", komt de single "Simulated" en dit is z'n allergrootste hit tot nu toe. In oktober 2002 komt Marco V met de honderdste remix van Energy 52's "Cafe del Mar" op de markt. Verrassend genoeg wordt deze single wel een hit!

DJ Marco V boeken

Voor prijzen het inhuren van DJ Marco V kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau DJ Marco V, artiestenburo DJ Marco V, boekingen DJ Marco V, boekingskantoor DJ Marco V, prijs DJ Marco V, DJ Marco V boeken, DJ Marco V huren, DJ Marco V inhuren, DJ Marco V kosten