DJ Martin LeVrie boeken

Martin LeVrie is in Nederland al geen onbekende naam meer. Hij heeft al op meerdere grote festivals over de hele wereld zijn vette house beats laten klinken.

Zijn uitermate populaire combinatie van techhouse, electro en clubhouse maakt het een graag geziene gast op elk knallende feest. 

Martin LeVrie is geboren in Amsterdam (1981) en heeft al vanaf zeer jeugdige leeftijd een passie voor house muziek. Toen de eerste house klanken de wereld werden ingebracht was Martin verslaafd aan de muziek. Hij weet als geen andere hoe hij het beste uit zijn draaitafels en muziek moet halen.  

Martin LeVrie geeft tijdens zijn livesets een verrassende twist aan house en treed regelmatig op met zijn vaste saxofonist Arjan van Lierop en speelt menige menigte plat met zijn naadloos in elkaar gemixte housesets.  

In 2010 zijn zijn eerste tracks uitgekomen onder zijn eigen label: Brainrush, It's Not That hard, I Got Soul & Tripping On The Beach  Allemaal echte clubklappers.

Deze dj en producer is niet in een hokje te plaatsen. Hij houdt van alle soorten house ne vind het heerlijk deze door elkaar te mixen in zijn live shows.

Twitter: @martinlevrie1

DJ Martin LeVrie boeken

Voor prijzen het inhuren van DJ Martin LeVrie kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau DJ Martin LeVrie, artiestenburo DJ Martin LeVrie, boekingen DJ Martin LeVrie, boekingskantoor DJ Martin LeVrie, prijs DJ Martin LeVrie, DJ Martin LeVrie boeken, DJ Martin LeVrie huren, DJ Martin LeVrie inhuren, DJ Martin LeVrie kosten