DJ Neophyte boeken

Neophyte boeken: Sinds 1993 is deze man zonder enige twijfel een van de meest innovatieve en creatieve hardcore producers op deze planeet. In de 15 jaar dat hij zijn nummers uitbrengt is hij continue bezig geweest met het zetten van een nieuwe standaard, en vandaag de dag is dat nog niks anders. "Het houdt me gepassioneerd om altijd te zoeken naar nieuwe richtingen in de hardcore en aanverwante hardere stijlen. Naar mate je ouder wordt komen alle invloeden die je gaandeweg bent tegengekomen en hebt opgenomen naar buiten, en maken ze je de producer en DJ die je vandaag de dag bent".

Zelfs in de periode dat de hardcore muziek een grote dip kende, stond Neophyte zijn mannetje en ging hij alsmaar door met het releasen van niks anders dan kwaliteitsplaten, een opmerkelijk feit dat alleen bereikt kon worden door zijn oneindige toewijding aan zijn muziek.

In 1999 startte DJ Neophyte, ondanks dat de hardcore op dat moment bijna op zijn dieptepunt zat, zijn eigen platenlabel Neophyte Records. Toch was DJ Neophyte bereid om het risico te nemen. Hij vond dat het helpen van jonge producers om kwaliteitsmuziek te maken een van zijn favoriete bezigheden was. Dit was dan ook van zijn belangrijkste beweegredenen om zijn eigen label te starten; om nieuwe hardcore talenten een eerlijke kans te geven.

DJ Neophyte's recept voor zijn label, ‘verpletterende beats, strakke arrangementen, creatieve samples en het gebruik van synthesizer, maar altijd met een party-minded atmosfeer', heeft zijn succes bewezen vanaf de allereerste release ‘Neophyte – Number One Fan'. DJ Neophyte is verantwoordelijk voor vele gevorderde, experimentele track en ontelbare hardcore Floor fillers die op dit label zijn uitgekomen. Naast zijn eigen label Neophyte Records, is hij samen met DJ Panic ook label manager van Rotterdam Records, Terror Traxx en Forze records

Zijn DJ performance bewijst zijn status als een ware artiest. Van Rotterdam tot L.A., van Sydney tot Moskou, overal waar hij optreedt zijn z'n optredens gevuld met nieuwe exclusieve producties. Dat gecombineerd met uitstekend mixwerk en grote interactie met het publiek, brengt een DJ set die je nooit zult vergeten; je zult geloven dat je net een blik in de toekomst hebt gehad. Een opmerkelijk feit, gezien de grote geschiedenis die deze man achter de decks heeft.

Zorg dat je getuige bent van zijn optredens; het geeft je een kijk in de toekomst

DJ Neophyte boeken

Voor prijzen het inhuren van DJ Neophyte kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau DJ Neophyte, artiestenburo DJ Neophyte, boekingen DJ Neophyte, boekingskantoor DJ Neophyte, prijs DJ Neophyte, DJ Neophyte boeken, DJ Neophyte huren, DJ Neophyte inhuren, DJ Neophyte kosten