DJ Outblast boeken

Outblast boeken: Dreunende beats die door merg en been gaan. Donderend geweld dat op de trommelvliezen inbeukt. Maar ook brute klappers waar een mooie melodie inzit en die voor vrolijkheid zorgen. Het is nauwelijks voor te stellen dat iemand die van hardcore houdt DJ Outblast niet kent na een topjaar waarin hij meer dan honderd boekingen in eigen land had, variërend van gezellig klein tot het allergrootste podium met evenementen als: Sensation in de Arena, Qlimax in het Gelredome, In-Qontrol in de Rai, Defqon op het Almerestrand en natuurlijk de welbekende Thunderdome en Masters of Hardcore evenementen. Ook buiten de landsgrenzen is Outblast uitermate populair, met zijn Outblast tours in Spanje, Duitsland, Belgie, Italie, Zwitserland en Australie heeft hij ook in het buitenland zijn sporen meer dan verdiend.

Outblasts grootste prestatie was natuurlijk zijn uitverkochte concert in het Beursgebouw Eindhoven, dat in maart 2005 meer dan 9000 feestgangers trok!

Onder de noemer Outblast Hardcore in Concert presteerde hij het om als eerste en tot nu toe enige hardcore artiest een dergelijk evenement te organiseren, de 2e editie vond plaats op 11 maart 2006 wederom in het Beursgebouw Eindhoven!

Natuurlijk blijft het succes niet bij de optredens, zijn videoclips van Unleash the beast (feat. Korsakoff) en Life sentence for mankind (het anthem voor zijn eigen concert) sloegen bij een enorm groot en breed publiek aan.

Unleash the Beast werd de meest aangevraagde videoclip ooit op muziekzender de Box en Life sentence for mankind werd door de lezers van Release Magazine uitgeroepen tot beste dance clip van 2005 en versloeg als enige hardcore clip hiermee de videoclips van artiesten als Armin van Buuren, Deep Dish, Armand van Helden en Benjamin Bates!

In 2006 bracht DJ Outblast verder nog My Lifestyle en Dominator(Remiced by Outblast & Angerfirst) uit. Ook in 2007 en 2008 zat Outblast niet stil. Zo bracht hij in 2007 nog Face 2 Face en Never Surrender uit, beide met DJ korsakoff en in 2008 kwam Infinity uit.

DJ Outblast boeken

Voor prijzen het inhuren van DJ Outblast kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau DJ Outblast, artiestenburo DJ Outblast, boekingen DJ Outblast, boekingskantoor DJ Outblast, prijs DJ Outblast, DJ Outblast boeken, DJ Outblast huren, DJ Outblast inhuren, DJ Outblast kosten