DJ The Prophet boeken

Hij is een van de 4 leden van het legendarische 'Dreamteam', de groep die zeer populair was in de hardcore-tijd midden jaren negentig. Hij heeft diverse klassiekers op zijn naam staan, zoals 'Big boys don't cry', 'Dominatin' en 'Killing Scum' (onder zijn alias 'The Masochist').

Hij is ook een van de oprichters van de typisch Nederlandse hardstyle, die momenteel zegeviert in uitgaansland. Onder de naam Hardheadz (samen met DJ Pavo) scoorde hij met 'Wreck this place' en 'Hardhouz Generation'. Hij draait op bijna alle hardstyle en oldschool parties en hoort bij de top van de hardstyle dj's.

DJ The Prophet boeken

Voor prijzen het inhuren van DJ The Prophet kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau DJ The Prophet, artiestenburo DJ The Prophet, boekingen DJ The Prophet, boekingskantoor DJ The Prophet, prijs DJ The Prophet, DJ The Prophet boeken, DJ The Prophet huren, DJ The Prophet inhuren, DJ The Prophet kosten