Korsakoff boeken

Veel mensen denken dat in een letterlijk keiharde mannen wereld een vrouw haar hoofd niet boven water kan houden…
Als er een deejay is die het tegendeel bewezen heeft, is dat wel de populairste vrouwelijke deejay van het moment, DJ Korsakoff.

Wekelijks staat zij haar "mannetje" voor duizenden bezoekers van clubs in binnen en buitenland. Met haar draaitechniek, enthousiasme en betoverende looks weet zij het hoofd van menig muziek liefhebber op hol te brengen.

Buiten het club circuit vinden wij Korsakoff regelmatig op grootschalige evenementen als de Loveparade in Duitsland, Masters of Hardcore in de Brabanthallen, Thunderdome in de Jaarbeurs Utrecht en Bassleader in de EXPO hallen te Gent.

Ook media optredens mijdt deze artieste niet, haar spetterende fotoshoot en interview in de FHM Nederland en FHM Duitsland plus de tv optredens bij programma's als Spuiten en Slikken BNN en De Dagrand op TMF maakte een verpletterende indruk bij dance liefhebbend Nederland.

Natuurlijk maakte het grote publiek kennis met Korsakoff nadat zij tezamen met Dj Outblast de best bekeken videoclip "Unleash the Beast" op The Box ooit uitbracht. Maar zij heeft niet stil gezeten! Het mixalbum onder de noemer Outblast & Korsakoff – Face to Face lag begin 2007 in de winkels. Verder zal zij in maart 2008 haar nieuwe album op de markt brengen.

Korsakoff, girls do it better!

Korsakoff boeken

Voor prijzen het inhuren van Korsakoff kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Korsakoff, artiestenburo Korsakoff, boekingen Korsakoff, boekingskantoor Korsakoff, prijs Korsakoff, Korsakoff boeken, Korsakoff huren, Korsakoff inhuren, Korsakoff kosten