Partyraiser boeken

Hij draait alle hardere stijlen maar is het bekendst om zij beukende industrial hardcore sets vol met scratches en andere DJ/tricks!

Geboren op 11 oktober 1977 te Delft en opgegroeid in Wateringen )Westland' in een echt Haags gezin. Wesley van Swol voor velen beter bekend als DJ Partyraiser.

Hij is zijn dj carriere begonnen met draaien in 1993. Zijn eerste feest was in 1995, in 1996 won hij zijn eerste mixcompetitie. In 1997 kreeg hij zijn eigen programma op Radio Delta. In 1998 kwam zijn eerste release op Megarave records (Kick da Balistics). Vele grote feesten volgden zoals parties op zijn droomlocatie de Energiehal in Rotterdam. Ook diverse optredens in het buitenland worden een groot succes.

Sinds 2004/2005 is hij een van de populairste DJ´s van hardcore Nederland. Hij staat op alle grote feesten in de scene zoals Hellraiser, Hellbound, Hardcore Gladiators, Speed Razor, Dominator en Thunderdome. Ook is hij druk met produceren, zoals een EP met DJ Tieum en producties met Lunatic en Miss Hysteria. Hij werd in 2005 genomineerd voor de Release Dance awards als 1 vd 5 beste Hardcore DJ´s van Nederland.

In 2006 staat hij op feesten als Defqon, Masters of Hardcore, Nature One, In Qontrol en Hellraiser vs Megarave. Met een boekingsaantal van 10 per weekend is hij zeer populair op dit moment. De hardcore is de laatste jaren flink wat harder en industrieler geworden en DJ Partyraiser is een van de boegbeelden van deze vernieuwing.

Zijn motto is
Zolang wij ademen is hardcore nog lang niet dood!

Partyraiser boeken

Voor prijzen het inhuren van Partyraiser kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Partyraiser, artiestenburo Partyraiser, boekingen Partyraiser, boekingskantoor Partyraiser, prijs Partyraiser, Partyraiser boeken, Partyraiser huren, Partyraiser inhuren, Partyraiser kosten